Over ons

DIEZIJN STUDIO

CREATIEVE COMMUNICATIE

 

Is gespecialiseerd in grafische vormgeving. Vormgeving waarin uw wensen vertaald worden in pakkend heldere concepten, passend bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie.

 

Een uitgekiende balans tussen functionaliteit en creativiteit is onze kracht. DieZijn Studio Creatieve Communicatie staat borg voor een zorgeloze productie van al uw communicatie-uitingen. Zowel offline als online. U kunt het ontwerp en de productie in zijn geheel of voor een deel bij ons neerleggen. Alles is mogelijk. Wij werken samen met een door ons geselecteerd netwerk van communicatieprofessionals, waaronder fotografen, copywriters, programmeurs en drukkerijen. Door deze samenwerking is het mogelijk zowel kleine opdrachten als grote communicatieprojecten snel en deskundig voor u te realiseren.

WAAROM DIEZIJN STUDIO CREATIEVE COMMUNICATIE

 

Begin 2016 is Patricia Versluis gestart met DieZijn Studio Creatieve Communicatie. Patricia is ruim 10 jaar grafisch vormgeefster en heeft een ruime ervaring met een breed pallet aan opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Overheid, techniek, in store, industrie, gezondheidszorg… het zijn gebieden waar zij haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Haar passie is het vertalen van de wensen van een opdrachtgever naar een heldere, creatieve en effectieve vormgeving. Accuraat werken en het snel schakelen om zo op zoek te gaan naar originaliteit en kwaliteit, is voor haar iedere keer weer een leuke uitdaging.

 

Geen uitdaging is te groot! Heeft u een uitdaging voor DieZijn Studio Creatieve Communicatie? We pakken de handschoen met veel plezier op! Neem gerust contact op.

MEER GRIP OP UW MARKETINGBUDGET

 

Weet u wat er per jaar uitgegeven wordt aan marketing binnen uw bedrijf? Ongetwijfeld! Maar zijn al die uitgaven ook effectief? Kortom is er een return on investment? DieZijn Studio Creatieve Communicatie komt graag bij u langs om samen met u uw marketing uitingen te analyseren en te kijken of dit efficiënter kan. Zodat u weer grip krijgt op het marketingbudget.

 

Wilt u ook meer grip? En wilt u kosteloos advies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Maak dan snel een afspraak met ons!

 

GRAFISCH ONTWERP

Een eerste indruk moet goed zijn, deze maak je immers maar één keer. Mensen oordelen snel en is het belangrijk dat uw grafische uitingen kloppen. DieZijn Studio Creatieve Communicatie kan u met grafisch ontwerp helpen. We denken vanuit de doelgroep en de specifieke wensen van de organisatie of bedrijf. Uiteraard ontwerpen we krachtige logo’s, klinkende huisstijlen, mooie brochures en effectieve advertenties. Maar ook voor complete projecten zoals sponsored magazines, boeken, beursstands of belettering van uw wagenpark bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u adverteren in een krant of vakblad, maar weet u niet in welke uitgave of regio? Wij adviseren u graag.

 

Ook voor drukwerk:

Een goed ontwerp moet ook geproduceerd worden. Wij weten de weg naar kwalitatief uitstekend en scherp geprijsd drukwerk: digitaal voor de kleinere oplages en conventioneel voor de hogere oplages. Ook voor het ontwerpen en bedrukken van spandoeken, vlaggen, roll-up banners, belettering, beursmateriaal, verpakkingen en relatiegeschenken zit u bij DieZijn Studio Creatieve Communicatie goed.

 

WEBDESIGN

Uw website is uw online visitekaartje. Graag helpen wij u bij het realiseren van uw responsive website, zodat u op ieder device goed te vinden bent. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het best past bij uw organisatie en uw online wensen. Bij het ontwikkelen van uw website maken we gebruik van een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS), zodat u heel eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Heeft u daar geen tijd voor? Geen probleem. DieZijn Studio Creatieve Communicatie kan voor u het complete onderhoud doen. Dus het technische onderhoud plus het actualiseren van de inhoud.

Copyright © 2016 · All Rights Reserved · DieZijn Studio Creatieve Communicatie